• Akkurat nå ser første kylling dagens lys i Tusseladden

Første kylling ser dagens lys i tusseladden. Tidlig i morres begynte strevet for den lille, kl 08.15 var det første tegn til hull i skallet. Kl 14.15 var strevet over og den ligger nå sliten men tilfreds i rugemaskinen å hviler seg. Vi tror det blir flere fødsler i natt. Spennende for de som kommer tidlig i morra :=)

19.06.2018 14:58
  • Spennende med meitemark

De yngste barna i barnehagen har oppdaget meitemarken. Vi går på jakt med spade og godt humør, snakker om meitemarken og hvorfor den er så viktig, og undrer oss sammen. Mange gode samtaler, og mange nye sanseopplevelser for barna! Det er morsomt å være ute :)

07.06.2018 13:58
  • Årets kyllingprosjektet er i gang

Da var årets ruge egg ankommet og fredag 25.mai ble de lagt i rugemaskinen. 10 egg er lagt inn og vi venter i spenning til dag 8 når vi skal lyse eggene og se om det er liv. Hvor mange kyllinger får vi denne gangen? Følg med i prosessen. Rugingen tar 19-21 dager.

27.05.2018 20:21
  • Tusseladden friluftsbarnehage pynter 17.mai scenen på Stortorget

17. mai vil scenen i byen være pyntet av Tusseladden friluftsbarnehage, Kulturbarnehagen og Hamna friluftsbarnehage. Fokus er gjenbruk og vår barnehage bidrar med to norgensflagg, en sol og litt bjørk som er pyntet med glass og flaggbånd.

15.05.2018 14:33
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Tusseladden på YouTube

Nå finner du Tusseladden på YouTube. Der kan du blant annet se den nye reklamefilmen barnehagen har laget.